Damwanden

De medewerkers van DE VOGEL BESCHOEIINGEN B.V. hebben een groot aantal jaren ervaring in het realiseren van hardhouten damwanden. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden bij de bescherming tegen water. Wij kunnen voor u ook een stalen damwand plaatsen waarmee u en uw omgeving zijn verzekerd van optimale veiligheid. De waterbouwkundige werken vormen vaak een onderdeel van ons totaalpakket. We werken voor particulieren, bedrijven en diverse instellingen.
 
Met een houten of stalen damwand kiest u voor zekerheid. Wij gaan op efficiënte wijze te werk gaan waardoor we een situatie snel op de juiste manier weten in te schatten. In de uitvoering van ons werk streven we er naar de voorkeuren van opdrachtgevers af te stemmen op de mogelijkheden die er bestaan. Met modern materieel en professionele medewerkers kunnen we zowel vanaf het vaste land als vanaf het water aan de slag.
 
Een damwand kunnen we bij grote en kleine projecten realiseren. Wij kunnen u voorzien van een weldoordacht advies zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

DamwandP080908_14.19[01].JPG

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 06 50654335 

Contact

De Vogel beschoeiingen BV

Kruisbaak 41
2165 AJ Lisserbroek

T 0252419218
Mob 06 50654335
 

Disclaimer Copyright devogel-beschoeiingen.nl